Instagram en Facebook

Wij hebben natuurlijk nog steeds leuke acties in de salon. Deze acties zetten we altijd op facebook en Instagram. Door ons te volgen kom je ze vanzelf tegen.

Denise in dienst getreden

Na een 2 jarige stage is Denise sinds  het voorjaar 2017 bij ons in dienst getreden. In eerste instantie 2 zaterdagen in de maand maar vanaf dit jaar is Denise flexibeler in haar uren en kunnen we haar wat vaker inzetten.

Verbouwing van Salon28!

Na een drukke decembermaand valt het altijd de eerste  periode van januari een beetje stil. Daarom grepen we de kans aan om onze salon te restylen. En dat is goed gelukt! De eerste reacties van klanten waren ook erg leuk. Rustig, ruimtelijker, beetje chique, landelijk met een industriële twist. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail snel voor een afspraak.

Let op: gewijzigde openingstijden tijdens de vakantie!

De vakantie! Hij is er! Dat betekent dat we licht gewijzigde openingstijden hebben. We volgen het reguliere schema maar op onderstaande dagen is het net even iets anders:

Dit zijn de openingstijden tijdens de vakantieperiode van maandag 24 jui t/m zaterdag 2 september:

  • Alle maandagen zijn we gesloten.
  • Alle koopavonden zijn we gesloten.
  • Dinsdag 2 augustus open van 12.00- 17.30
  • Dinsdag 8 augustus open van 9.00- 14.00
  • Dinsdag 15 augustus open van 9.00- 14.00
  • Dinsdag 22 augustus open van 9.00- 14.00

Mocht je een afspraak willen maken, neem dan eens contact met ons op

Over 2 maanden bestaat Salon28 alweer 5 jaar!

5jaarWe zullen nog eventjes moeten wachten maar over enkele kleine 2 maanden bestaat Salon28 alweer 5 jaar! En dat vieren we natuurlijk met jullie. Hoe en wat dat verklappen we nog niet. Wel zal er tegen die tijd een extra nieuwsbrief uitkomen zodat jullie, onze vaste klanten, als eerste op de hoogte zijn. Wij hopen dat iedereen zal genieten van de zomervakantie en dat het gevuld mag worden met vele heerlijke zonnestraaltjes.

Dat Merel terug is, is goed nieuws voor de zomervakantie

zomerWe hebben goed nieuws! Mede door dit bovenstaande bericht kunnen we bijna de hele zomervakantie open blijven en dus lekker doorknippen! Alleen op de volgende maandagen zijn we gesloten

 20 juli
 27 juli
 3 augustus
 10 augustus

De rest van de weken hanteren we de normale openingstijden. De gesloten dagen zullen ook op onze website te vinden zijn, kunt u het ook gemakkelijk terug vinden.

*Nieuwe* collega voor Salon 28; Merel is weer terug!

merelSommige klanten van ons hebben er al kennis van genomen dat Merel Dekker sinds 1 juni weer werkzaam bij ons is. Ze had even de overstap gemaakt naar een andere salon. Daar heeft ze nieuwe ervaringen op mogen doen. Geleerd, gezien en gedaan en erachter gekomen dat het niet haar werkwijze is. Wij ontvangen Merel  met open armen en zijn blij dat ze weer als collega bij ons werkt. Dit betekent dat we ook op vrijdag en om de week op de zaterdag met zijn tweeën kunnen werken en dus (nog) meer mensen kunnen helpen op deze dagen.

Openingstijden in de meivakantie

openingstijdenEr komen weer wat feestdagen aan. Tijdens deze dagen zijn wij gesloten op 27 april (Koningsdag), 14 mei (Hemelvaartsdag), 25 mei (2de Pinksterdag). Ook zijn van 4 t/m 9 mei (1ste week meivakantie) gesloten. Bekijk onze actuele openingstijden op de site.

De nieuwe haarmodelijn voorjaar/ zomer 2015

kapselDe nieuwe haarmodelijn voor dit voorjaar en zomer ziet er weer mooi en gevarieerd waarin de jaren 70 centraal staan. Zowel bij de dames als bij de heren. De half lange en lange lengtes bij de dames verlopen vloeiend in elkaar over waardoor er een rustig en golvende effecten kunnen ontstaan, bijna klassiek voor wie hier van houd.

Read more ›

Kleur je haar en ontvang een kleurvoucher van € 7,50

haarkleurenWie in december zijn haar komt kleuren krijgt een kleurvoucher ter waarde van € 7,50. Dit is een korting voor de daarop volgende kleurbehandeling. De voucher is geldig t/m 28 februari. Dus kom snel eens langs.