De nieuwe haarmodelijn voorjaar/ zomer 2015

kapselDe nieuwe haarmodelijn voor dit voorjaar en zomer ziet er weer mooi en gevarieerd waarin de jaren 70 centraal staan. Zowel bij de dames als bij de heren. De half lange en lange lengtes bij de dames verlopen vloeiend in elkaar over waardoor er een rustig en golvende effecten kunnen ontstaan, bijna klassiek voor wie hier van houd.

Bij de bob-line zien geen strakke en scherpe lijnen maar juist kortere laagjes aan de onderkant zodat we een “rafelig” effect kunnen gaan zien. De bovenlagen daar en tegen blijven in wat langere lengtes. Ook zien we de pony weer wat terug komen maar blijft deze wel wat langer en voller, de rest van het haar er losjes om heen wordt gedragen. Heel mooi bij (licht) golvend haar.

Waar we vorig jaar bij de heren sterk contrasterende kniptechnieken zagen, zien we het nu allemaal weer wat meer in elkaar overlopen. Dus geen sterk opgeschoren zijkanten maar meer lengte en ook vloeiender. De haarlengte bovenop blijft wel wat langer zodat de invloeden van de jaren 70 erin blijven. Dit kan gedragen worden met een goede “kuif” omhoog of de klassieke look. Deze wordt in een zijscheiding gedragen met een kleine twist naar achter. De zijkanten en achterkant wordt rustig en vloeiend opgeknipt.

Maar ook de tussenlengte ( midden-lengte) doen weer aardig mee dit seizoen. De bakkebaard is ook een must dit seizoen maar moet wel in evenwicht blijven met het kapsel, net zoals de baarden.